ASSIST si GEL SCAN- cea mai noua generatie de echipamente SEBIA pentru electroforeza in gel


01.02.2011

ASSIST si GEL SCAN- cea mai noua generatie de echipamente SEBIA pentru electroforeza in gel

 

Andreea Chiva

 

 ASSIST, cel mai nou sistem de electroforeza in gel SEBIA, are drept caracteristici esentiale standardizarea etapelor preanalitice si automatizarea completa a tehnicii electroforetice in gel de agaroza.

Noul echipament inlatura complet etapa de pipetare manuala, realizand distributia automata a probelor direct din tubul primar. Diluarea si aplicarea probelor pe gel, la fel ca apicarea antiserurilor pentru imunofixare se fac tot automat.

Sistemul beneficiaza de un cititor de cod de bare incorporat ce permite identificarea corecta a probelor si trasabilitatea acestora. Vacutainerele indicate trebuie sa aiba urmatoarele dimensiuni: 13x75, 16x75, 13x100 sau microtuburi.

Automatizarea completa inlatura riscul de contaminare a personalului, evaporarea probelor si erorile legate de identificarea probelor. In acelasi timp confera o rapiditate mai mare in obtinerea rezultatului, respectiv o cadenta mare: 8 min pentru HYDRAGEL 30 Proteine sau 14 min pentru HYDRAGEL 9 IF. De asemenea, sistemul beneficiaza si de avertizare sonora a cantitatii insuficiente de proba sau reactivi (diluant, antiser), precum si a lipsei acestora. Pentru citirea probelor se foloseste densitometrul HYDRASYS 2 SCAN, perfect compatibil cu automatul ASSIST.

 

GEL SCAN - cel mai performant sistem de densitometrare a electroforegramelor in sistem HYDRAGEL SEBIA.

Caracteristici

 -gradul mare de precizie a rezultatelor este principala caracteristica. El se datoreaza unui sistem inovator de fotografiere a electroforegramelor si evaluare individuala a principalelor fractiuni proteice separate. Calibrarea automata a sursei luminoase contribuie, de asemenea, la precizia rezultatelor.

-rapiditatea este al doilea avantaj major al utilizarii GEL SCAN, lectura unei singure electroforegrame facandu-se in mai putin de 1 minut.

-softul aparatului (PHORESIS) extrem de prietenos si usor de utilizat, cu posibilitatea stocarii nelimitate a bazei de date si a cubelor electroforetice

 

Noutati


Actualitati Medicale
 

Introdu adresa ta de email pentru a te alatura noua.

 
Proiect realizat de ABT Service IT&Med              © Toate drepturile rezervate Electroforeza.ro 2020