Capillarys 2 Flex Piercing- cea mai noua generatie de electroforeza capilara SEBIA-Franta


09.07.2010

 

Capillarys 2 Flex Piercing- cea mai noua generatie de automate de electroforeza capilara SEBIA- Franta

 

Andreea Chiva

 

 

In efortul permanent de perfectionare si modernizare a sistemelor automate de electroforeza, firma SEBIA Franta lanseaza pe piata sistemul inovator Capillarys 2 Flex Piercing.

 

Bazat pe principiul de functionare a sistemului Capillarys 2, Capillarys 2 Flex Piercing aduce ca element de noutate posibilitatea analizei probelor direct din tubul de recolta (vacutainer) prin incorporarea unui sistem de omogenizare a probelor si de prelucrare pre-analitica a acestora. Acest lucru permite cresterea preciziei rezultatului si a gradului de reproductibilitate prin inlaturarea factorului uman. Beneficiul sistemului Capillarys 2 Flex Piercing este evident cu precadere la electroforeza hemoglobinei si la determinarea hemoglobinei glicozilate Hb A1c, investigatii unde, pentru celelalte sisteme electroforetice, era necesara obtinerea preliminara a hemolizatului si la care factorul uman intervenea activ, generand numeroase interferente.

 

 

Avantajele sistemului Capillarys 2 Flex Piercing 

Pe langa superioritatea electroforezei capilare fata de cea in gel, sistemul Capillarys 2 Flex Piercing prezinta cateva avantaje nete:

 

1.Posibilitatea utilizarii tuburilor de recolta primare (atat pentru sange, cat si pentru urina) si identificarea lor pe baza codului de bare, ceea ce asigura  trasabilitatea de la proba primara pana la obtinerea rezultatului

 

2.Meniul extrem de cuprinzator, permitand analiza electroforetica a proteinelor serice, urinare, a hemoglobinei, imunotipare (corespondenta imunofixarii pe gel), determinarea CDT (Carbohydrate Deficient Transferrin), imunofixare de inalta rezolutie

 

3.Rapiditatea cu care se obtin rezultatele. Iata cateva cifre: 8 migrari simultane sau  34 electroforeze de hemoglobina si 80 electroforeze de proteine pe ora.

 

Noutati


Actualitati Medicale
 

Introdu adresa ta de email pentru a te alatura noua.

 
Proiect realizat de ABT Service IT&Med              © Toate drepturile rezervate Electroforeza.ro 2020